Fest peppepepeppepppp

 
Eller?

Ja nu sitter vi här. Familjen. Sara, jag Matte och Axel. Jättetrevligt, men dock lite trött. Jag vill att det ska bli södnag imorgon.
Förresten är rummet uppsagt så nu är det bara att flytta ur allt och följa med Marika hem på söndag. Vill ha söndag, vill ha söndag.

Men samtidigt jättetrevligt att umgås med syster medan jag kan. Och bror med förstås. Och Axel med förstås. Men eftersom syrran är en stor del av mig så känns det extra bra att chilla med henne. Hon och jag har förresten kommit på att det vore grymt att flytta till Norrköing och Lina. Kanske blir att plugga där sen? Kanske inte? Ja frågan är hur mitt liv kommer se ut framöver. Jag ser iaf ett vitt blad och det ska fyllas med massa kul. Oförutbestämt. Spännande. Nu låter jag lite halvt poetisk. Jag är onykter, vilket jag inte varit på huuur länge som helst. Så det räckte liksom med ett vinglas för att få mig på tjiiiiiing. Men vad bryr ni väl er om det? Hundra procent ointressant.

Äsch...

Vi har tittat på massor bilder på ansiktsboken. Vår kära lilla bror som inte är så himla liten längre. Och min älskade kusin Lina som jag saknar jättemycket. De andra kommer jag träffa inom en snart framtid och det känns g r y m t!! Wiiiie :D

Puss och kram
| | 3 kommentarer |

Söker du boende i Stockholm?


Jag har det som passar just Dig! Beläget i den vackra stadsdelen, Vasastan. Här får du bo inneboende hos en jättetrevlig och mysig familj på mor, far och dotter på 7 år. Det är inte bara Du som bor inneboende här, nej ännu ett rum hyrs ut till studerande och för tillfället bor Eric här. Han är en snygg, trevlig och mycket social -86a.

Hör av dig snarast!

MVH Maja Johansson


| | En kommentar |

Vill jag detta?


Jag har hela tiden tänkt resonerligt. Tryggt. Smart. Har jag tyckt och trott iaf.
Åh, flytta till Stockholm och plugga till optiker! Flytta långt så att du verkligen vänjer dig av från familjen. Du måste kunna stå på egna ben!
Och optikeryrket är bra! Då har du en trygg framtid, och visst- själva yrket verkar väl helt okej. Men framför allt;

* Det påverkas inte av lågkonjunktur
* Det är rel.  bra ingångslön
* Du får jobba med människor
osv ..

MEN!! Är det verkligen Det som är det rätta? Vad vill jag? Vill jag detta?

(bör tilläggas att internetet började fungera samtidigt som jag ringde till mamma och sa att jag kanske vill flytta hem men att jag hade behövt internet för att läsa om vad jag ska göra ist isf)


| | Kommentera |
Upp