Sämst dag, vändes till betydligt bättre


Okej, dagen är långt ifrån slut! Men kan förklara hur den hittills sett ut. Den började med snooze flera ggr om. Har inte varit såhär jääkla trött på skitlänge. Seriöst den tröttaste dagen hittills 2009. Yeah! Skolan var dryg dryg dryg. På projertarbetstimmen satt jag och skrev min namnteckning. Det fyllde flera A4 om eventuellt intresse finnes!?

Mobilen försvann precis innan dansen. Alltså seriöst!! Jag letade säkert 8 ggr i väskan, och minst lika många ggr i jackan och gick grundligt igenom alla mina kläder och tillhörigheter. nothing! Mina kära danskompanjoner hjälpte mig med, men utan framsteg. Gick även tillbaka till träningshuset och pratade med en kille där. Och gick till polisstationen och pratade med en butter polisman. Ohne framschteigen.
När jag sitter i bilen påväg hem, skittjurig (!!!) så diskuterade jag med mamma att det inte tjänar någonting till att tänka negativt för att jag hade gjort allt jag kunnat  och bla bla. Så kan jag inte  hålla mig mer och sliter fram bagen. Innan jag rotar en 9e gång så säger jag till mitt moraliska stöd som sitter brevid mig och kör, att "nu ska jag tänka positivt". Allt går bättre om man har en positiv inställning! Och då ligger den lille där under själva golvet i väskan. HAHA. Ja gud,  nu har ni fått höra grundligt om mobil-äventyret.En faktor som bidragit till lycka var betygsssamtalet på dansen. Jag gillar inte att skryta, men måste faktiskt skryta lite denna gång. Jennie sa att jag var den som imponerat mest av alla under året eftersom att jag utvecklats så mycket och att jag, vid flera tillfällen, varit bäst av alla. Alltså, ni fattar inte. Jag blev så glad och så rörd. Jag var tvungen att krama om henne. Det betydde så mycket för mig. Eftersom jag inte har någon dans-bakgrund som flera har i dansgrupperna. Hon sa även att jag knäckt "danskoden" som flera i grupperna inte knäckt även att dem dansat i flera flera år. Så förlåt för skrytet, men jag är fan stolt!!

Tjo och tjing <3
| | 3 kommentarer |

P E P P ! ! ! !


Weeeei
Kvällens party kommer bli så j ä v l a bra. Jag känner det på mig. Starkt!
Vaknade imorse och hörde pappa i köket, så tänkte att "" Fan, nu måste jag gå upp till skolan snart -.- "". Sen slår det mig att sjuttan heller, idag är det ju Lördagen med stoort L !! ;D

Dagen har alltså börjat på bästa sätt, och inget har gått emot mig än så länge. Graauw!

Jag lär komma med uppdateringar ;) hih

Love / M
| | 2 kommentarer |

Gymet idag


Ja, rubriken valde jag i provocerande syfte! Maja och gym är så långt från synonymer som går. Men så är iaf fallet i dagens.. Jennies son hade brutet ben och feber, så hon kom inte till lektionen. Istället fick vi vara i gymet. En dansare behöver muskler, och jag har gått och blivit muskellös (och nej, uppfatta den Icke som muskulös, detta vore oerhört fel) - nu är mitt mål att ändra lite på det. Jag hade faktistk magmuskler en gång i tiden, vilket faktiskt inte var så fantastiskt länge sen, och dem ska jag plocka fram igen. Fast första prior är kanske armarna? Hahaha. Han gubben kom fram och klämde på mina överarmar när jag stod med hantlarna och sen efter lite skratt  visade han ett agerande med fingrarna om att där fanns inte mycket styrka. Och nej, Arne (eller vad han nu hette), men det kommer. Vänta bara ;) Grrrr

Fick även reda på att vi kanske ska kunna gå ner i spagat i Isabellas dans, och det gör jag ju inte helt så blir att börja jobba lite på det. Kul =)=)

Efter träningshuset hade vi fysik, men där var tre före detta elever och pratade om eftergymnasiala utbildningar. Högskolor och universitet! Ena tjejen läste till läkara i Norge, Häftigt! Själv håller jag mig till optiker ett tag till och förhoppningarna stiger om att jag ska komma in, och givetvis trivas med yrket! Som dem sa så är det lika bra att testa yrket. Om det inte passar, så what the fuck, och pröva något annat. Fast grejen är ju att man bara får CSN-lån i sex år om man inte kan ansöka för speciell anledning till förlängning. Men vad skulle min anledning vara? Att jag är för osäker och tappar intresset stup i kvääärten?. Mjjaaaaa, orka oroa sig om det nu. Nat.

Sen kom Martin och hälsade på medan dem andra hade bioteknik. Tack för umgänget. Det var uppskattat :)

På religionen kom syon och pratade lite och sedan fortsatte Kasselstrand att predika om folks teorier. Det var inte så ansträngande. Bara att slänga in en kommentar då och då..

Efter den lektionen stressade Lina och jag till bussen. och när vi stått där i 10 min, i ruggig och svinkall kyla, trodde vi att vi missat den. Men sen var det som att den täta dimman öppnade sig och ett starkt ljussken lyste upp bortifrån rondellen. Träden i allén där bussen åker genom blir helt gröna och rosa små väldoftande blommor tränger sig ut ur knoppar i lövens lummiga krona. Små, blonda, lockiga änglar tar sig ner från himlen mellan dem gråa, tjocka målnen och spräcker dessa. Istället letar solens strålar upp deas väg och lyser den upp. Dessa små änglars guldharpor sprider ljuvliga och fantastiska toner och skapar den allra vackrste musik våra öron någonsin upplevt....... Okej, bussen kom och vi blev glada! Typ...

Sen lagar vi middag hemma hos henne. Jag var bajshungrig eftersom jag inte ätit sen frullen, och efter en och en halv crepes fick jag den allra värsta magvärken. Pappa kom förbi och hämtade mig efter jobbet och jag åkte hem och sov. Sov från 17 till 19 och hade kunnat sova mycket mycket längre, men måste göra engelskan. Såå tjolavippen :)


Puss&mys.


Ps. Imorgon blir förövrigt en mysdag med tjejerna. Shopping, god middag och bio med dem bästa. Kan man önska sig något annat? :)Hade för övrigt precis skrivit färdigt dendär jäkla uppsatsen i all hast och skickat den till läraren. Då går jag in på pappas dator och hittar den där med. Hade skrivit den långt innan jul. Jag visste't!! Finns säkert något positivt med att skriva uppsatser två ggr. Yeah!

Puss på Marika för övrigt. Vet hur jävla jobbigt det är. <3

Och PUSS på Lina som tog körkort igår :D. Jaa, gårdagen var en mycket händelserik dag...


| | 2 kommentarer |
Upp