Illamående

Nu när jag har hämtat mig lite från traumat på Ica så har jag blivit väldigt trött. Jag ligger i soffan och flötar. Och då menar jag jag-spyr-snart-av-allt-jag-har-ätit-flötar. Eller om-jag-rör-mig-så-spyr-jag.

Först åt jag en baguette med skinka och räkröra och efter det plockade jag fram chips, godis och cola. Inte konstigt att jag mår illa. Liten gnutta ångest nu med. Onödigt ju?!

Imorgon står det jobb på schemat och efter det ska jag åka ner till Kalmar. Ska bli riktig trevligt/mysigt/kul. Oj, jag borde packa ikväll. Eller i alla fall börja packa. Typ tänka igenom vad som behövs de kommande 3 dagarna. Har jag ens en väska? Äsch, det löser sa.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll kära bloggläsare. Goodnight Duckface
Puss M

Vardag | | En kommentar |

Pappan slog sitt barn

Jag var på Ica nyss. Precis när jag gick in i butiken var det en pappa som försökte lugna ner sin spralliga dotter på 3-4 år. Visst att hon sprang lite, men skrek inte eller någonting. Hon var precis som ett barn är. Då satte han sig ner på huk och tog henne i knät och sa "om du inte slutar så slår jag dig på handen". Han sa det 2-3 gånger och jag blev så jävla förvånad så jag stannade upp för att kolla om han verkligen gjorde det. Och han gjorde det!! Han tog hennes lilla hand och slog till henne rätt hårt, tror ni hon lugnade ner sig? Nej vadfan tror du gubbjävel??? Klart inte din dotter lugnar ner sig och blir glad om du slår henne. Nej, klart det får motsatt effekt. Hon blev givetvis ledsen, vilket leder till att han slår henne minst en gång till. Och jag blev så jävla chockad så jag bara tittade runt om någon annan sett, men det verkade inte som så. Då fick jag istället världens ångest i min kropp. Jag var tvungen att ringa till mamma och höll nästan på att tjuta. Så jävla obehagligt att se. Det tog 3 gånger så lång tid att handla för jag var så förvirrad.

Jag har ångest, borde jag gjort något? Klart jag borde- men jag blev så himla chockad/ställ/dångestfylld så jag gjorde inte det. Visste inte om slag på handen var något att säga till om. Är det allvarligt? JA KLART DET ÄR!!!! Fan. Om han slår henne så bland folk hur slår han henne då hemma? :(

Vardag | | 3 kommentarer |

Pendelkort fixat

Redo för höstens pendling. Nu är det bara en pluggdator som fattas.

Vardag | | En kommentar |
Upp