Hej Jönköping...

... How are you doing?

I'm about to find out. Sitter på stationen nu sisådär 45 min innan bussen går. Lätt värt att få skjuts iaf och slippa gå till stationen :) Jag hoppas bara att jag fick med mig allt viktigt. Biljetten dit köper jag på bussen och..... Här är kortet. Idag kommer jag för första gången använda reskassa. Like a bows...

Och biljetten hem den är... Här. Skönt. Plånboken är med inklusive alla korten. Japp. Nu är jag på gång.

Hey, Jkpg- here I come!!!

| | 3 kommentarer |

Tack!

Tack alla söta rara som hört av sig och hjälpt till med vårt lägenhetsletande. Vi har några trådar att dra i, men ingen som känns riktigt hundra. Vill ju helst av allt få tag i en nu, nu, nu!! Men de som bestämmer sig för att flytta just nu har ju 3 månaders uppsägningstid och har oftast sin nya bostad om 3 månader så därför är det ett evigt väntande. Vet inte om jag pallar 3 månader till?
 
Men idag har jag styrt så mycket med det medan Martin varit på jobbet och hockey i Jönköping så imorgon får han ta över när det istället är jag som drar till Jkpg!!!!! Ska träffa världens bästa tjejer där och längtar massor. Åker med bussen imorgon 07.15 och ikväll är det lite som ett barn kvällen innan julafton ;) Haha. Är egentligen jättetrött men ändå uppe i varv på samma gång ^^. Ska bli skönt att komma bort lite och bra mysa, ha trevligt och prata tjejsnack med underbara personer som ställer upp i vått och torrt <3
 
/M
 
Vardag | | En kommentar |

Sjuk / Bra dag

Igårkväll tror jag att jag hade en liten släng av feber. Det var ont i nacken och huvudvärk, vilket jag brukar få vid just feber. Sedan har jag haft ont i halsen några dagar. Så därför beslutade jag att vara hemma från skolan idag. Igårkväll mailade jag med läraren som skulle hålla i lektionen idag... Eller den lärare jag TRODDE att det var. Haha. Han blev helt nervös att han hade en föreläsning idag som han hade glömt bort. Men nej då, bara maja virr-panna (och febern gjorde nog sitt) så både han och jag fick ett gott skratt över mailen. Han skrev att han blev helt svettig av nervositet. Stackarn. Jag dog av pinsamhet..
 
.. Ja så jag beslutade mig för att stanna hemma i alla fall. Så idag har jag tittat på Kalla Fakta-dokumentärer och ätit frukost i sängen. Sedan började jag organisera i min kurspärm och mitt under en dokumentär om H&M's anställda i Bangladesh, och organiserande av kursövnings-papper så ringer ett 0490-nummer... Det är Västervik!! Jag spottar ut mitt tuggummi och stänger av ljudet på tvn, sedan tar jag ett djupt andetag och svarar varav jag får till svars att jag HAR FÅTT JOBB. Herrguuud, vilken lycka! Jag blev helt uppstressad och, ja som ni kan förstå, så började jag skaka. Hahaha. Kunde inte koncentrera mig riktigt..
 
Mamma skjutsade mig till stan där jag lunchade lite med Åse. Gick och lämnade CV (hoppas på jobb i Vimmerby i framtiden!!!!), köpte biljetter till Jönköping och fikade med Sara. Nu har jag precis fått skjuts hem av Martin och vi ska snart åka och träna och titta på hockey. Känner mig lite piggare nu än i morse. Skönt!
 
Hoppas att er dag varit lika bra :D
 
Puss M
 
 
Vardag | | 3 kommentarer |
Upp