Godfukost

Idag var det Martins tur att åka och handla frukost till mig ;). Nu är Hanna, Viktor och Anton här på lite kaffe och jag ska alldeles strax åka ut till hästarna med Kajsa. 
 


Vardag | | Kommentera |

Lördagsmys

Idag vaknade jag omkring kl 8 och var väldigt pigg, vilket resulterade i att jag hoppad upp ur sängen. Satt vid datorn tills Martin vaknade och bad mig åka och köpa frallor till frukosten. Exemplarisk flickvän som jag är så drog jag på mig rosa mjukisbrallorna och åkte och handlade det han önskade. Efter frukosten städade vi och ändrade runt lite i vardagsrummet. Plockade bort lite saker och möblerade om endel. Sedan fick jag finbesök av Cajsa :D alltid lika roligt när hon är hemma och hälsar på. När jag skjutsat henne till stationen åkte jag raka vägen upp till hästarna. Sedan har jag varit här uppe resten av dagen. Sov lite middag, gick ut till hästarna igen och sedan har mamma lagat jättegod mat som vi avnjutit med massor prat och skratt. Haha. En riktigt bra kväll faktiskt. Nu tittar vi lite på tv och jag ska nog snart åka in till stan. Elias festar i Hultsfred och jag har erbjutit mig att köra om det behövs. Martin umgås med killarna ikväll. Öl och fotboll på tv står det på deras schema (jag missar alltså inget där). 
 


Vardag | | Kommentera |

Optiker!!

3 dagar av denhär veckan har den andra optikern varit på utbildning vilket betytt att jag fått sköta dem ställningarna. Jay har tagit alla undersökningar, slipat in alla glasögon och beställt glas. Vi har ju tagit det väldigt lugnt och eftersom den andra är van att ta allt när han är där så har det nog mest blivit så av gammal vana. Men jag är ju där av en aledning och jag tycker att jag skötte det bra. Eftersom jag gjort synisar så sällan så har man hunnit bli osäker inför alla undersökningar och uppstressad, vilket självklart lett till att man inte fått in någon typ av rutin alls. Men dessa dagar har jag verkligen upplevt ett framsteg. Igår gjorde jag första linsundersökningen med multifokala linser. Det var ingen nytillpassning men fick gå från "Low add" till "high add". Kunden kändes nöjd i undersökningsrummet och hoppas att det blir bra. Hon ska prova dem ett tag först. 

Nu är det redan fredag och jag har tre dagar ledigt framför mig :) 


Vardag | | En kommentar |
Upp