Fest peppepepeppepppp

 
Eller?

Ja nu sitter vi här. Familjen. Sara, jag Matte och Axel. Jättetrevligt, men dock lite trött. Jag vill att det ska bli södnag imorgon.
Förresten är rummet uppsagt så nu är det bara att flytta ur allt och följa med Marika hem på söndag. Vill ha söndag, vill ha söndag.

Men samtidigt jättetrevligt att umgås med syster medan jag kan. Och bror med förstås. Och Axel med förstås. Men eftersom syrran är en stor del av mig så känns det extra bra att chilla med henne. Hon och jag har förresten kommit på att det vore grymt att flytta till Norrköing och Lina. Kanske blir att plugga där sen? Kanske inte? Ja frågan är hur mitt liv kommer se ut framöver. Jag ser iaf ett vitt blad och det ska fyllas med massa kul. Oförutbestämt. Spännande. Nu låter jag lite halvt poetisk. Jag är onykter, vilket jag inte varit på huuur länge som helst. Så det räckte liksom med ett vinglas för att få mig på tjiiiiiing. Men vad bryr ni väl er om det? Hundra procent ointressant.

Äsch...

Vi har tittat på massor bilder på ansiktsboken. Vår kära lilla bror som inte är så himla liten längre. Och min älskade kusin Lina som jag saknar jättemycket. De andra kommer jag träffa inom en snart framtid och det känns g r y m t!! Wiiiie :D

Puss och kram
| | 3 kommentarer |
Upp