Tentorna över!!!!

Nu är alla tre tentorna ÄNTLIGEN över!!! I denna kurs har vi haft ett eget arbete, en egen muntlig presentation, 2 praktiska tentor och en FET teoretisk tenta. Den sistnämnda har jag precis skrivit klart. Det tog mig ganska exakt 4 timmar. I morse var jag nervös om jag skulle hinna till tentan. Tåget skulle rulla in på Kalmars station vid 07.48 och tentan började kl 8.00. Det tar 10 min-en kvart att gå mellan stationen och skolan så jag har varit lite uppstressad över det. Om man kommer försent så får man inte kliva in i salen förrän 08.45 eller vad det är, och jag behövde verkligen komma med 12.30-tåget. Men jag hade en himla tur att tåget kom fram tidigare änn beräknat (hur ofta händer det?) och då stod även en buss inne på perrongen som jag kunde åka med raka vägen till skolans tentasal. Pefekt! Hann komma in i tentasalen och varva ner en smula innan tentorna delades ut. Nöjd!!!
 
Nu hoppas jag att Martin plockar upp mig på stationen eller något. Har lite knapert med tid då jag kommer fram, men vad vi ska göra kommer jag inte berätta för er än ;) hihihihi.
 
Annars är det en Ullaredshelg med bästa vännerna som ligger framför mig. Perfekt belöning efter denna tuffa tentavecka :D
/Maja
 
 
Vardag | | 3 kommentarer |
Upp