Långhelg

Hej alla glada, söta, rara.
Idag är jag ledig, vilket betyder att jag har långhelg. Det känns ju så himla himla skönt!! Veckorna går så otroligt snabbt, vilket givetvis är roligt :) Men det gör även så att helgerna springer iväg utan dess like.. Då är det väldigt skönt att ha en ledig dag i samband med helgen. Det känns som att jag har semester. Haha. 
 
Jag har varit yr och konstig i flera dagar. Är det en förkylning på gång? Borde ha brytit ut vid dethär laget. Annars är det väl bara något tillfälligt. Det känns i vilket fall skönt att vara ledig några dagar och låta kroppen återhämta sig om det nu är något i kroppen.
 
Nu vet jag inte riktigt hur jag ska spendera mina lediga timmar innan Martin vaknar. För jag har väl inte hunnit kläcka den braiga nyheten att han får jobba på V-tab kommande månad. Sedan får vi se efter det. Jag hoppas verkligen att han får vara kvar för han trivs bra där. Lite saftigare lön än den han fått sista tiden på andra företaget ;) Men det är ju förstås för att det är natt och att han då får 100% Jaja vad jag babblar om hans privata saker. Kul för er. Haha. Imorgon blir det Öland och att fira Martins kusin med respektive. Kul!!
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp