Dan före dopparedan / Lilljul med tjejerna

Hallådär!!
Idag har det stått jobb på schemat mellan 9-18. Det var verkligen full rulle på jobbet vill jag lova, dvs många som köpte sista-minuten-presenter. Det är roligt :). Även lite inslip och ett par synundersökningar. Det bjöds både på tårta och på julklappar(!). Ni ska få se vad fina grejer jag fått. Ena kommer väl till pass i Thailand medan den andra platsar bättre på självaste julaftonen (läs imorgon!!!) då en ska vare lite extre fin. Jaha ni! Nu är det ju faktiskt rent teoretiskt den 24 och därmed julafton, men det kommer ju inte att kännas som julafton förrän imorgon då vi vaknar upp och drar vidare till Nyllinge för julefirande :). Åh avd jag längtar. 
 
Nu tittar vi igenom våra väskor och jag fick just panik över att ha över 30 kg i vikt!!!!! Gränsen låg på långt under det..... MEN anledningen var att det var inställt på "lb" istället för "kg" och med dedn lätta ändringen så hae jag helt plötsligt bara 13 eller något. Pjuh!! En ska ju få plats för shoppingen på vägen hem sedan. 
 
Om någon läsare har bra Thailands-tips så skriv gärna en kommentar!! Jag kommer inte vilja ligga på stranden hela semestern utan vill gärna ut och se mig om och uppleva också. Men hoppas ju givetvis mest på att det blir bra strand-väder (håller tummarna stenhårt tills de blir blåa korviga bajskorvar!!!!).
 
Igår hade vi lilljul med tjejgänget och trots att inte alla kunde vara med så var det supertrevligt. Vilka bra vänner jag har runt omkring mig <3
 
Vardag | |
#1 - - millan :

Rida på elefanter, men inte på dom som ligger längs vägarna. Bor ni i Patong finns de ett ställe som heter siam safari. Mycket intressant, man får se hur thailändarna bor och lagar mat. Risfält m.m :) ha de fint

#2 - - Lovisan:

Här bloggas det så tangenterna glöder märker jag ;)

Upp