DjursdalarundanFör tillfället ligger jag
på mitt golv i en jätteobekväm ställning. Polly ligger med huvudet på min arm. :') Så jävla söt hund! Det bästa jag har..


Macke och jag kom fram till att det är mindre en månad kvar till balen :o Dagens balträning gick helta enkelt kanon! Nu har jag inte lika mkt panik över den som jag hade förra veckan. Macke mådde ju bättre idag än sist så behövde inte oroa mig för att han mådde dåligt. Kunde koncentrera mig lite bättre på dansen ;p

Gårdagskvällen var jättemysig med grillning i Marikas stuga, sen förbi folkets park en sväng och vidare till pumpen (som i princip var död). Efter det blev det åter igen Casandras fest och plocka upp några tjejer och nicke som drog vidare till honom på efterfest. Världens mysigaste källare. Dock var jag extremt trött, så somnade in en microsekund på vägen hem :S Det var jävligt läskigt!! Fick en chock när jag vaknade och höjde musiken och vevade ner rutorna för att hålla mig vaken. Helt sjukt!!

Idag vaknade jag 20 minuter innan mamma och pappa skulle gå Djursdalarundan, och beslutade mig för att följa med. Vi gick med moster Eva och en annan familjen med fem eller sex barn, så det tog ett tag att ta sig runt. Halv elva började vi knalla och var framme runt kl två. ;) Haha.. Men det var himla skönt. Dock inte när huvudvärken satte in. Men det blundar vi för ;) Underbart vackert!! Träffade massor trevligt folk. Mycket roligt. Fotade även lite medan jag gick.

        


Kram M

| | 2 kommentarer |

Huvudvärk...

...som in i helvete! Tog dubbelt upp med värkisar hos cajsa men ändå gjorde det så jävla ont på dansen. Troligtvis pga förkylningen eller vad det är jag har i kroppen. Meeeen, jag är icke bitter :D Bara lite.. ;s

Premiär med musikalen imorgon.. Är inte speciellt nervös. Dock tycker jag fortfarande det är jävligt fult att vi kommer in som djur i början. Ingen kan ju fatta liksom. Sämst. Men aja.. nej men usch så bitter jag låter nu! Hahaha. ^^ Hoppas att huvudvärken försvinner innan morgondagen. Har ju endast en lektion på 45 minuter imorgon så känns lite halvdant att åka in.. men det är nog bra för mig att inte skippa lektionen. Har haft två lektioner hittils denna vecka. Nej förresten, tre med dagens danslektion ;)

Nu blir det att krypa ner under täcket.

Kanske blir Casandras fest på lördag, vilken jag blivit bjuden på. Får se vad jag orkar efter musikalen :)

Puss natti <3
| | En kommentar |

Musikal 24/7 Och sjuk :(


Ja, rubriken säger väl i princip allt.. Musikalen tar upp aaaall energi just nu, vilket inte är all för mkt eftersom jag råkat på en förkylning för tillfället. Har väl egentligen sett den komma, men har nog försökt ignorerera den. Har inte tid att bli sjuk nu!! Bläääh. Men det vände nog snart :)

Fram till studenten har jag en hel del att göra. Kände att Litauen-resan blev för mkt så ställde in den. Det sög verkligen! För hade velat åka.. Men det hade blivit allt för mkt och jag hade inte kunnat få ut allt av den. Meen, det lär nog komma fler tillfällen skulle jag tro. Det känns bättre om jag kan njuta av det jag har att göra hemma ist. Efter denna vecka är i princip musikalen klar. Nästa vecka är det dansuppvinsning på dansens dag den 29e. Då har jag bland annat premiär med Isabellas dans. Eftersom jag inte hinner dansa alla danser om dagarna nu så är enda tillfället att gå igenom dem i huvudet när jag ska sova. Det är faktiskt riktigt bra! Iaf massa mkt bättre än att lägga dem helt åt sidan. Det är slutet på sista delen som är rätt luddig, ska be Amanda gå igenom det i skolan imorgon.

Även individuella valet-dansens slut är luddigt för mig. Ska be Linn gå igenom det med mig i helgen. Kanske till och med kan träffas allihop och nöta den? Skulle behövas.. Men den känns inte lika viktig som Isabellas eftersom det är hennes projektarbete.

För tillfället tittar jag på extreme home makeover. Kunde inte få tårarna att sluta rinna. Det är ett av dem allra bästa programmen. Var tvungen att ta en liten paus och skriva i bloggen ;D. Nu väntar jag på att huset ska bli klart och att familjen kommer hem och får se det. Det är den bästa delen ;) Hihi.

Förresten har jag givetvis fått lämnat in min mobil igen, så alla nummer är inte kvar. Det är verkligen inte så att jag tar bort era nummer, vilket det kan verka som när jag får fråga samma personer flera ggr om vem det är som skriver. Pinsamt!!

Nu ska jag gå och göra ännu en kopp te  ^^.

PUSS majsan
| | 6 kommentarer |
Upp