Smart Tjej!


Självklart hade jag ju skrivit in fel personkontonummer till dit bidraget från CSN ska komma in... Man skulle registrera sitt konto på Swedbanks hemsida, vilket jag gjorde. Och så stod det att ens kontonummer var ens personnummer om man hade Nordea, vilket jag då har! Så det var redan ifyllt och allt. Det stod att man bara behövde fylla i epostadress, vilket jag gjorde. Fel! På CSNs hemsida stod det att pengarna var utskickade, men dem hade inte kommit in på mitt konto. Hjälp!

Annars tror jag att musikalen blir kanonbra. Iaf många bra idéer idag. Spännande. Jag kan inte släppa Madde Hjelm, Marikas syster, i Grease. Hennes roll var ju så himla rolig. Känner mig rätt pepp på alla roller faktiskt ;). Fast jag vill ju förstås ha mest dans. <3

Nu blir det att sova. Stegräknaren står på 10081. Yeah ;) Haha.

PUSS M

| | Kommentera |

Kvällsfika... med familjen är högt prioriterat. <3


| | En kommentar |

Telefonförsäljare


Det ringde precis en försäljare hit. Han grattade oss för att vi skulle få hem lotter från postkådmiljonären på posten inom några dagar. Det skulle vara massa dragningar och just nu var det extra stor chans att vinna. Vi skulle även flera stycken skraplotter där man kunde vinna upp till hundra tusen skattefritt. Han säger åter en gång; "jag skulle bara informera om detta". Då frågar jag om det inte kommer kosta någonting för mig. "Grejen är just att det är ett erbjudande nu och det kostar endast 10 kronor per dragning, och det är 20 dragningar. Men förfallodatumet för inbetalningen är inte förrän slutet av oktober".. Okeey.

Jag tycker att det verkar som att fler företag har nappat på dendär tandborstförsäljningen som pågått nu en tid. Då dem säger att dem ska skicka hem en test-tandborste och då att man sedan kommer få möjlighet att beställa flera tandborstar. Sedan har folk fått hem kassvis med tandborstar, utan att dem beställt. Och givetvis en fet faktura på dessa!

Om inte jag hade frågat honom ifall det var helt kostnadsfritt så hade jag givetvis trott att det var gratislotter som skulle skickas hem till mina ömma föräldrar. Men jag tyckte att det lät rätt så osannorlikt att man skulle FÅ massor lotter på posten med chanser på att vinna flera miljoner.

Konstigt hur försäljare tar till knep för att just sälja. Lura kunderna är väl lite till överdrift, right? Men samtidigt så spelas ALLA telefonsamtal in, just för både kundens och försäljarens bästa. Som ett kvitto typ. Och samtidigt så är det fasen inte lätt att vara färsäljare vad jag fattat det som. Man måste tydligen sälja ett visst antal produkter för att få ha kvar sin anställning. Om man inte får ett visst antal kalsonger, tandborstar eller rakhyvlar sålda på en vecka så ryker man. Då kan man förstå varför vissa försäljare inte godtar ett nej.. Iallafall i dessa tider då man är DESPERAT efter ett arbete för att kunna betala hyran eller köpa mat till sina hungriga små späda barn....

/M
| | 2 kommentarer |
Upp