fuck fuck fuck


det är inte det att jag inte försökt! för det har jag verkligen..

men man Kan bara inte styra sina känslor. vilket är jävligt dåligt uppfunnet. kan man inte utveckla mänskligheten lite så att man kan kontrollera ALLT?? du ligger efter nu, Gud. som fan


...

| | Kommentera |

Världens sämsta bloggare...

... är jag. jag erkänner!

men i mitt liv har jag dator-perioder och tv-perioder. just nu befinner jag mig i en tv-period och besöker inte internet så mycket.

nu har jag precis kommit in från en behövlig promenix med stavarna. frisk luft är bättre än man tror när man sitter insnuvad framför tvn för..

...tro det eller ej, men har blivit sjuk åter igen. nu börjar det verkligen gå upp för mig hur ofta jag är sjuk :S. alltså seriöst.. jag har stans sämsta immunförsvar. men det är något jag är född med, eftersom mamma berättat att jag brukade ha feber minst en gång i månaden när jag var liten. och på filmerna från födelsedagarna var jag oftast snuvig och hade feber. just deal wiith it! mamma vill att jag ska prova "blut saft". det ska tydligen vara bra.. det är väl värt ett försök, lär ju inte bli sämre iaf :) tss

inatt drömde jag om studenten.. eller jaa, i drömmen hade det helt plötsligt blivit dags för utspring. helt utan vidare. själva utspringet var på kullen på vimarskolan och när jag stod där uppe slog det mig att alla hade vita klänningar och studentmössa.... -utom jag!! :o pappa tog mig därifrån och skulle hjälpa mig. då slår en ny tanke mig, att linn borde ju också ta studenten!! i drömmen visste jag att jag gått om ett år och gick med en yngre generation.. men jag kunde bara inte fatta varför inte linn tog studenten samma dag. haha. biten föll på plats när jag vaknat. ju gud. drömmar!

men tanken har inte släppt mig på hela dagen! jag tänker på studenten och att projektarbetet faktiskt snart ska vara inne :S paniken sprider sig lite. det första jag ska göra på måndag morgon är att samla ihop lina, mig och vår projekthandledare och planera!! planera, planera, planera! kan vara ett av dem bästa orden. allt går så mycket bättre när man har planerat och följer en lista på delarna och grejerna man ska göra. planering är underskattat =)

ikväll är det fredag. och fredag betyder tjejkväll! det verkar ha blivit en ny tradition, och den är extremt omtyckt av mig. om vi inte har filmkväll så festar vi eller hittar på ngt annat. om det inte redan är tradition, så ska det ska bli from nu!

Puss och hej <3
| | En kommentar |

Känner stressen och pressen...


Ja, det är en hel del i skolan nu. Nu har jag precis skrivit färdigt mitt andra arbete för dagen. Blev att stanna hemma från studiebesöket på Linköpings universitet och plugga ist.. Hade så jäåäääävla ont i amgen igår. Har seriöst inte haft så ont på riktigt riktigt länge. För övrigt har det ju annars varit lugnt med magen. Men men. Det är snart lov, och då har jag gjort proven som jag för tillfället har framför mig.

Masken jobbar jag vidare på, och igår på dansen fick jag nästan till det riktigt bra :P. Blev så lycklig. Jag har kommit fram till att jag måste våga mer. Lite smärta kan jag ju ta, det är inget, därför fattar jag inte varför jag inte vågar? Typ som med att dyka oc h liknande.. Varför är jag så feg? Det är väl bara att slänga sig ut liksom.. Jaja..

Stretching ska bli en vardags-syssla :) Har kommit fram till att Elias är ett bra redskap. Haha, bör även tilläggas att jag har kommit på anledningen till varför jag inte kommer ner i spagat. Har liksom stått och hoppat på samma ställe i typ ett år nu. Och igår på dansen slog det mig att jag vinklar foten som pekar bakåt fel. Så jävla typiskt mig att göra något sånt skummt liksom.. Nu hoppas jag på att det verkligen är det som är problemet och att det ska gå bättre framöver.

Har kommit fram till att jag saknar min syster något så enormt emellanåt. När jag smsade lite med henne häromkvällen blev jag lite sentimental och mina emotionella sidor tog över. Inte för att jag har svårt för att bli rörd, vilket mina närmaste kan intyga, men där fälldes några tårar i nattmörkret. Känns konstigt att hon är så långt borta. That's all. Men jag är så himla glad för henne och Axel. Vilken möjlighet att bo i Stockholm!!

Nu kom mamma precis och frågade om jag ska på balträningen sen.. Macke ska ju inte dit och vet inte om jag ska ta mig dit eller stanna hemma och istället uppdatera mig genom Cajsa och Lina sen. Det lutar lite mer däråt känns det som.
| | 2 kommentarer |
Upp