Summernight

Vardag | | En kommentar |

"Vad snygg du är, leksaken"

....Leksaken?!

Nej, jag är då definitivt inte din leksak. Gubb-jeafel. Lite och ta i kanske? Men fy vad obekvämt det kändes. Han släppte kommentaren precis efter att jag pillat på honom hans klocka och gått tillbaka bakom disken. Han hade inte ens någonting där att göra?!Han ville se om hans klocka var inställd rätt... Eh. Aah, typ! Sedan var han tvungen att sitta kvar där och vila sig på stolen, vänd mot mig i ett bra tag. Jag tackade de högre makterna när det trädde in nya kunder i butiken. Dock satt han kvar, och när Sylvie-Anne kom till undsättning så ville han ha sina glasögon putsade. Eh. Japp, varsågod typ. OCH UT MED DA!!!

Det var bara att le och tacka för kommentaren, sedan börja plocka med sitt och ignorera honom.

Annars har jobbet gått väldigt smärtfritt idag. Har varit väldigt lugnt pga strand-vädret. Folk springer liksom inte på stan. Men imorgon är inte solen på och steker, så lär få räkna med mer jobb för Kristina och mig. Iof är det ju trevligt att ha lite och göra med, så att man inte behöver förlita sig på kaffet för att hålla sig vaken ;)

/M

 

 Googlade på "äcklig gubbe", men hittade ingen tillräckligt äcklig bild.
Dock hittade jag denna. så Enyoj :)

Vardag | | En kommentar |

KLUMP

Vem är klumpigast i hela världen om inte jag? Hekt och stress påväg till Snokebo (vår stuga) i morse. Mitt i all den stress missade jag att ta med mig jeansen?! Vafan.... Så i stress fick jag shoppa diverse klädesplagg innan jobbet. Blev en korall-rosa klänning, ett par tights och två linnen (fick ett på köpet Martin, drabbas ej av panik). Sedan var det bara att hoppas på att något av alternativen skulle passa. Det gjorde det som tur var, så jag behövde inte stå och jobba i kort-kort-korta rosa shorts. Haha. Nej det hade ju inte fungerat.

Imorgon blir det jobb 9-18 istället för 13-18. Gutt med välbehövliga pengar. Midsommar blev dyrare än jag räknat med. Haha.
Martin har varit i nya lägenheten idag och hämtat nyckeln :D sen är det lite ändring i även hans schema, så han är ledig till nästa torsdag. Wihii. Synd att han har fotbollen bara, för det gör att han blir kvar i Kalmar iaf. Buäää. Men vi åker ju ner till honom på lördag:D
Vardag | | Kommentera |
Upp