Kvällsmys

Lite efter klockan sju ikväll höll jag på att somna i sängen. Troligtvis eftersom jag inte kunde somna igårkväll och för att jag gick upp klockan fem i morse. Men eftersom halv åtta hos mig var hos Sofie ikväll så bara kände jag ju att jag var tvungen att gå ut till tvn och kika. Martin och jag var hos henne på årets midsommar och vi har flera gemensamma vänner. Panacottan såg riktigt god ut!

Bonde söker fru är ju också ett måste, och framför allt nu när det börjar hetta till lite. Både bönderna och fruarna verkar känna av både kärlek, stress, press och avundsjuka. Usch vilket konstigt koncept, jag hade aldrig klarat av det. Men älskar att se kära personer så därför passar programmet perfekt för mig. Hihi!

Nu ligger jag i sängen med min braiga bok. Lär bara kunna läsa några fåtal sidor innan jag somnar. Sov så gott sötnosar. Puss M

Vardag | | Kommentera |

Morgonpromenad

Idag bestämde jag mig för att ta en promenad till tåget. Tåget går 06.04 och jag traskade iväg typ 05.40. Jag kan meddela att det inte är många ute och rör på sig vid den tiden. Även att det var lite kyligt så tyckte jag att det var jätteskönt att börja dagen med en uppfriskande promenad. Dock kände jag mig lite stressad eftersom jag inte riktigt visste hur lång tid det skulle ta. Men nu vet jag ju det till nästa gång så om de inte kommer bli mycket kallare om morgnar så blir det nog att starta upp på samma sätt.

Dock har jag fortfarande lite magknip.. Svärmor Yvonne var gullig och köpte hem proviva igår så jag hoppas att det visar sig vara bra för magen. Ska försöka att inte äta så onyttigt eftersom jag märkt av magvärken tydligare efter flötardagar så att säga.

Ca en timme kvar till Kalmar nu. Ska nog läsa lite :)
Puss M

Vardag | | En kommentar |

Bra dag

Idag har jag jobbat på Hammargrens från 9 till 18. Det har varit jättekul och tider har gått väldigt snabbt. Trevliga kunder och sysslor att göra hela tiden. Janne visade mig sin ögonbottenkamera och jag fick ta bilder på hans ögonbotten och sedan utvärdera den. Kul! :) Behöver verkligen öva på det. Annars har jag gjort lite av varje som att byta batterier och att hjälpa kunder att hitta glasögonbågar.

Efter jobbet blev det att ta pw varvat med lite löpning men en superkort runda bort till Linn. På vägen träffade jag Nicole, Wisam och Leon på precis samma ställe som jag mötte dom sist. Hehe. Hemma hos Linn såg vi givetvis på Halv åtta hos mig. Sedan åt vin glass och pratade. Har precis kommit hem och tagit mig en dusch. Chillar lite i soffan innan jag ska sova. Imorgon ringer kl vid 05.00.

Puss M

Vardag | | En kommentar |
Upp