Separationsångest!


Mindre än en vecka kvar!! Och jag har inte riktigt förstått det än trots att separationsångesten har börjat sätta in på allvar.. Balen var hur som helst jättetrevlig. Jag snodde en bild från Lindas facebook i väntan på bilderna från Cajsa.

Förlåt för extremt dålig uppdatering! Jag mår hur som helst mycket bättre, men jag tycker att hälsan åker berg- och dalbana. Men det är väl iof inte så konstigt eftersom jag låg i feber i nära på en månad. Igår em/kväll var det iaf helt okej och jag hade jättretrevligt i Källängsparken med alla underbaringar som var med: naturare och ett par handlare. Kvällens grillfest blir flyttad till imorgon kväll istället. Idag är jag inge vidare pigelin! Men gårdagskvällen var lätt värd de <3| | 3 kommentarer |

Klänningen är fixad


och den sitter såå bra! Fick betala 300 extra för att dem skulle sy in den igen, vilket var väldigt oväntat. Haha. Det hade givetvis inte gjort någonting, om inte en av tjejerna där är världens otrevligaste kvinna....

Jag köpte två hårfärger igår, med hopp om att jag kunde få i lite slingor. Men tyvärr tog inte färgen i mitt blonda kalufs. Så det blir att ha kvar denna extremt ljusa färg ett tag till. Känns dock inte riktigt som jag, men så är det. Ska nog köpa en lite mörkare nyans och slinga framöver. Men nu vill jag vila håret ett tag!!

Jag var inne på Isabellas blogg och såg filmen från dansuppvisningen. Jag mår så jääävla dåligt när jag tänker på att jag inte kunde vara med. Samtidigt vet jag att det inte fanns en chans i världen att jag skulle kunna vara med, så det är bara att bita i det sura äpplet och acceptera.

Oj, vilket negativ klang det blev över hela inlägget. Haha!! Inte okej.. Men så känner man sig ibland. Mår nämligen sämre igen, vilket får mig att nästan börja tjuta när jag skriver det. Men jag hoppas att det vänder lika snabbt =)Kram M
| | 3 kommentarer |

Uppdatering


Hej och hå!

Varje vinter väntar jag med spänning tills körsbärsblommorna ska slå ut. Det blir så underbart fint hemma i vår skog då. Pappa har nämligen räknat att det är över 100 körsbärsträd bara runt själva gården, så ni kan tänka er hur fint det blir när alla blommar :) DOCK har träden fått knoppar, slagit ut, och nu börjat fälla sina kronblad medan jag legat inne och gläppt mellan kanalerna på tvn.

Jag har äntligen gått upp ett halvt kilo och det tyckte jag var ett tecken på att jag skulle lämna mitt lilla bo och åka in till stan och sola med Linn (<3). Dock blev jag trött redan när jag var halvvägs in. Väl inne i stan träffade jag sötaste Åse och hennes syster när jag tog ut pengar. Roligt att se lite folk och civilisation!!

Det har ju för tusan blivit sommar på riktigt medan jag legat inne!!

Nu längtar jag efter att kunna börja umgås med mina söta vänner igen. Jag känner mig nästan som en eremit här i skogen. Har ju nämligen knappt orkat svara på sms från alla sötnosar, än mindre orkat ringa. Men jag satsar på att bli frisk så att det blir ändring på det :D

Ett tips om ni får körtelfeber och till slut tröttnar på att vanka av och an i huset varvat med att äta och titta på tv. Hitta för tusan på någonting annat än att färga håret! Det kan bara inte sluta på rätt sätt. Nu har jag en kalufs att oroa mig ännu mer över tills jag åter igen slänger mig in i den civiliserade världen på allvar.


(  Obs. såhär blek blir man även av att vara sjuk i en månad  )Pga min sjuka och Mackes fotboll så kommer baldansens, utan tvekan, bästa par stå över. Min kropp är helt slut efter den långdragna febern och det känns onödigt att kanske få ett bakslag efter genrepetitionerna och bli ännu sjukare igen till själva balen. Men vi kommer glänsa ännu mer nere i Källängen ist ;)

Förresten är min lever svullen! :o Så några större mängder alkohol bör ej intas på ett tag. Det är ju inte så att jag haft problem med det innan direkt, men iaf :P Det tar ett halvår för en lever att läka, och min är fortfarande svullen. Den liksom "knäpper till" när jag spänner magen, typ vid skratt eller sit-ups. Superläskigt.

Jaa, men här var väl en liten uppdatering. Jag kommer på massor saker att skriva om, men nu ska jag pallra mig ner till sängen och vila mig igen. Fy fan så trist!!Puss och kram till alla mina hjärtan =)
| | 11 kommentarer |
Upp